تفاوت اکستنشن و کاشت مژه

 

امروزه داشتن مژه‌ های بلند و پرپشت دغدغه بسیاری از خانم‌ها شده است. داشتن مژه‌های ضخیم و پرپشت از چیز‌هایی است که تقریبا همه دوست دارند، اما گاهی به صورت ژنتیکی و یا بر اثر عوامل محیطی فرد مژه‌های کم پشتی دارند و برای رفع آن به روش‌های مختلفی دست می‌زنند. اگرچه درمان‌های خانگی مختلفی برای تقویت مژه و پرپشت شدن آن‌ها وجود دارد، اما این شیوه‌ها زمان بر هستند. به این خاطر عموما از روشهای راحت‌تر و سریع تر مثل اکستنشن یا کاشت مژه استفاده می‌کنند.  

دوره آموزش اکستنشن مژه یا کاشت مژه

برای ورود به شغل کاشت مژه که یک کار حرفه‌ای و نیازمند مهارت و دقت بالا است، باید حتما در دوره‌های آموزشی حرفه‌ای اکستنشن یا کاشت مژه شرکت کنید. در دوره آموزش کاشت مژهمباحث متنوع بسیازی از جمله روشهای کاشت مژه والیوم، مگالش، کلاسیک، روسی، هیبروید، فشن و...  و همچنین کاربرد انواع مژه های مختلف مخملی، ابریشمی، آمبره، سوزنی و... آموزش داده می‌شود.

همین طور در دوره آموزش اکستنشن مژه سبکهای متعدد از جمله سبکهای هالیوودی، روسی، لایت، کلاسیک، تار به تار، آمبره، کیم کارداشین و فشن و.... آموزش داده می‌شود. هنرجو پس از پایان دوره این توانایی را دارد که کاشت مژه با دوام انجام دهد و وارد بازار کار شود.

کاشت مژه

آموزش 10 مدل از جدید ترین مدل های بافت مو را در سایت مهارت جو حتما دنبال کنید.

اکستنشن مژه یا کاشت مژه چیست؟

اکستنشن مژه یکی از تکنیک ‌های نیمه دائمی آرایش مژه ‌ها است. اکستنشن را با تار‌هایی از ترکیبات مصنوعی از جنس مو همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان می‌سازند. در این روش مژه اضافه، تک به تک لابه لای مژه‌های پلک بالا چسبانده می‌شود و موجب پرپشت تر دیده شدن مژه‌ها می‌شوند به طوری که ضخامت، طول و رنگ مژه‌ها را می تواند بهتر کند. به طور کلی، اکستنشن مژه می‌تواند از نظر اندازه بین مژه معمولی و مژه کاشت شده حدود 6 تا 12 میلیمتر تفاوت ایجاد کند.  

اکستنشن

تفاوت اکستنشن مژه و کاشت مژه

بسیاری از افراد اکستنشن مژه را با کاشت مژه اشتباه می‌گیرند، در صورتی که این دو کاملا متفاوت هستند. کاشت مژه با مو‌های کاملا طبیعی به صورت شش ماهه کاشته می‌شود و معمولا دو هفته یک بار نیاز به ترمیم دارد. در صورتی که در روش اکستنشن از تار‌های مصنوعی استفاده شده که طول عمر کوتاه تری هم دارد.

 

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

هنگامی که اکستنشن مژه انجام می‌دهید، این مژه‌ها تفاوت زیادی با مژه‌های طبیعی‌تان ندارد و به سختی قابل تشخیص است، اما مژه‌های مصنوعی را می‌توان با یک نگاه ساده تشخیص داد. اکستنشن مدت دوام بیشتری دارد و زمان طولانی تری روی مژه‌های شما باقی می‌ماند.

اکستنشن مژه کلاسیک یا تار به تار 

این روش یکی از قدیمی‌ترین و در عین حال کاربردی‌ترین روش‌های اکستنشن مژه است. در این روش با استفاده از چسب روشن یا مشکی مخصوص و با دوام، یک مژه مصنوعی به هر یک از مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شود. به این خاطر به آن روش تار به تار می‌گویند. در این روش مژه‌ها بین 4 تا 6  هفته دوام می‌آورند. معمولا برای هر چشم می‌توان از 60 تا 80 مژه استفاده کرد.

اکستنشن کلاسیک

اکستنشن مژه والیوم یا روسی یا سه بعدی

اکستنشن مژه والیوم یا روسی یا سه بعدی یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین روش‌های اکستنشن مژه است که در آن به هر تار از مژه‌های طبیعی، بین 2 تا 5  تار مژه ابریشمی بسیار نازک و سبک چسبانده می‌شود. این روش برای افرادی که مژه‌های کوتاه یا پراکنده دارند، انتخاب مناسبی است.

 

اکستنشن مژه مگاوالیوم

این روش بسیار شبیه اکستنشن‌های کلاسیک والیوم است، تنها تفاوت این دو اکستنشن در تعداد و ضخامت مژه‌های به کار رفته می‌باشد. در روش اکستنشن مژه والیوم حداکثر 5 یا 6 مژه با قطر 0. 7 استفاده می‌شود. در حالی که در روش اکستنشن مگا والیوم می‌توان حداکثر تا 16 مژه با ضخامت‌های مختلف 0. 5 یا 0. 3 روی مژه‌های طبیعی استفاده کرد. بنابراین مژه‌های خیلی پر پشتی خواهید داشت.

وسایل مورد نیاز اکستنشن مژه

برای انجام کاشت مژه در منزل وسایل و ابزاری نیاز است که عبارتند از:

• مژه در سایزهای مختلف

• انواع پنس کاشت مژه (پنس سرکج والیوم سازی، پنس سرصاف و پنس کلاسیک)

• چسب اکستنشن مژه

• اسپری یا سرم پاک کننده مژه

• ریموور پاک کننده اکستنشن مژه

• پد زیر چشم ضد کرک

• فرچه مژه

• میکروبراش

• جای چسب

• نیبولایزر سرد

• چسب نواری سیلیکونی

 

در دوره مقدماتی کاشت مژه، آموزش کاشت مژه را جوری یاد میگیری که توی هیچ کلاس و آموزشی و یا فیلم دیگه ای نه دیدی و نه شنیدی!